BME honlap | Impresszum | HU | EN

BME Címtár felhasználói adminisztráció

Ha létezik felhasználója a BME Neptun vagy SAP rendszerében, akkor címtáras azonosítóval is rendelkezik. A Címtárban kezelt oktatási adatok elsődleges forrása a Neptun, a dolgozói adatoké az SAP. Belépés után ezen az oldalon tekintheti meg az Önről a Címtárban található adatokat, illetve állíthatja be címtáras jelszavát.

A belépésre kétféle lehetősége is van:

BME címtáras (eduID) azonosítóval

Ha már állított be címtáras jelszót, a címtáras azonosítójával és jelszavával be tud lépni.

Az eduID-s (BME címtáras) belépéshez az alábbi gombra kell kattintani.

Belépés BME címtáras azonosítóval

Elfelejtett eduID jelszó

Neptun-kóddal és a Neptunban megadott jelszóval

Ha még nem állított be soha címtáras jelszót, vagy elfelejtette azt, ezzel a módszerrel bejelentkezve beállíthatja a címtáras jelszavát, illetve megnézheti címtáras azonosítóját.

Figyelem! A legújabb Neptun-verzió kizárólag a loginnévvel enged be ezen a felületen, ha van a felhasználónak ilyen megadva.

Az alábbi mezőbe NEM a címtáras azonosító (eduID) kell, ami egy szám, hanem a Neptun-kód, ami 6 karakter, és betűk is szoktak benne lenni.

Frissen felvett hallgatók, figyelem!

  • Önök ezen az oldalon nem tudnak bejelentkezni az induló jelszavukkal. Előbb be kell lépni a Neptunba, beállítani egy új jelszót, és ez már használható az itteni bejelentkezéshez.
  • A Címtár rendszer a Neptunba kerülésük után 1-2 nappal válik használhatóvá.
  • Egyes hallgatóknál előfordul, hogy már több napja be tudnak lépni a neptunos adataikkal, de a Címtár még nem kapott meg minden szükséges információt a Neptunból a felhasználójuk létrehozásához. Ebben az esetben türelmüket kérjük!